Vo būtu prikolīgi ja es pastāstītu kā šo(un citas) zibspuldzes pārbauda uz nenodzītību. Morāla dilemma saproties. Dilemma tapēc ka lielākā daļa lietoto zibspuldžu šo testu neiziet un es nezinu pret kuru pusi izturēties saudzīgi, pret pircējiem vai pārdevējiem.
Būtu interesanti iepazīties ar šādu testēšanas metodi. Pašam ir kāda kaudzīte zibšņu, kurus varētu notestēt. Jautājums tikai vai tās, kas testu NEIZIET, pēc tam ir metamas, vēl lietojamas vai jāpērk un jāmaina jauna lampa?
Ko tur var pārbaudīt, reālā GN atbilstību tam, kas rakstīts specifikācijās? Krāsu temperatūru? Par daudziem parametriem TTL režīmos atbild arī kameras automātika.
Pirms ~gada SSā paņēmu par 120 tehniski īīdeālā stāvoklī, pirms tam vairākas "mazlietotas ar kastīti un piederumiem " izbrāķēju,viena pat bija "tūlītnosprāgslampa" stadijā, bet ārēji ļoti laba, smuka, nenodzīta.
60uz5komats6:Pirms ~gada SSā paņēmu par 120 tehniski īīdeālā stāvoklī, pirms tam vairākas "mazlietotas ar kastīti un piederumiem " izbrāķēju,viena pat bija "tūlītnosprāgslampa" stadijā, bet ārēji ļoti laba, smuka, nenodzīta.
Cenu es veel jau neesmu nosaucis ... var jau buut, ka dereetu ap kaadi 120 EUR ?!