kas tad nīcijāja? ka tik ne lodžijas un PhotoMasteri, kuri tā vietā, lai veidotu uzņēmumus laukos, lai jauniešiem būtu kur strādāt, gudri pļūtī visos iespējamos topikos ....
negatIvs:kas tad nīcijāja? ka tik ne lodžijas un PhotoMasteri, kuri tā vietā, lai veidotu uzņēmumus laukos, lai jauniešiem būtu kur strādāt, gudri pļūtī visos iespējamos topikos ....
Es jau veidoju uzņēmumus un radīju darba vietas, tikai to visu apspiež valsts ar savu likumdošanu un nodokļu politiku! Domājams, ka lodžija arī ir mēģinājis ko radīt...
No Latvijas izbrauc arī liels procents idiotu, ka tik ne vairākums, bet pagaidăm vēl nepietiekamos apmēros, un tas daudzās jomās atsaucās uz palicēju dzīves kvalitāti
negatIvs:No Latvijas izbrauc arī liels procents idiotu, ka tik ne vairākums, bet pagaidăm vēl nepietiekamos apmēros, un tas daudzās jomās atsaucās uz palicēju dzīves kvalitāti
Baidos, ka lielākie idioti sen visi ir aizbraukuši un kļuvuši par citu valstu cienījamiem iedzīvotājiem! Palikuši ir tikai zagļi, shēmotāji un varas vīri! Nu jā, arī tie, no kuriem šie pārtiek - Pārgudrinieki!!!
brīvi publicējami ir attēli, kuros nav iespējams identificēt konkrētu personu. Piemēram, kopskati ar daudziem cilvēkiem, grupu bildes, pasākuma norises vieta, roka, kas tur krūzi, karti, utt.
Es jau sāku vingrināties ar jēgpilniem attēliem laikus.
Tas nozīmē, ka pirms man fotografēt Bokseri vai Vladimiru, ar viņiem ir jāveic saskaņošanas darbi? Domāju, kas tas viņus varētu izbiedēt un bildes vairs nesanāks tik brīvas, kā līdz šim. Līdz ar to tās zaudēs savu vērtību!
Es domāju, ka pasākumu rīkotāji iekļaus biļetēs punktu, ka, iegādājoties biļeti, apmeklētāji piekrīt tam, ka tiek uzņemti foto ar viņiem un varēs bildēt un publicēt brīvi.
Nē nu ok pēc padlaikiem nostaļģējošais pajoliņš grib komunalkas atmosfēru, bet kur izraus otru tādu frīku, kurš spēs izbaudīt to sraču pilnu ar smakojošiem hlamiem?
A ko ņirdzat, 100€ mēnesī normāla cena, ļoti daudzi tagad izmisuši tautieši no pāķiem pārceļās uz galvaspilsētu. Normāls piedāvājums, paskatās, cik viesnīcas maksā!
TesMens:interesanti, kas ir tas ''viss'', kas iekļauts? Arī brokastis gultā utt? Neformālas attiecības?
Tesmeni! Lūdzu nejauc standarta piedāvājumu ar EXTRA! Ja gribēsi brokastis un vēl gultā, būs jāmaksā papildus. Vai gribēsi attiecības, būs vienošanās cena, bet tas nebūs lēts pasākums. Šaubos, vai viss tas Tev būs pa kabatai.