par ekonomiku runājot, lasu gramatu "liberālisms un brīvība" ir krieviem tāda liberālā partija, kura sola mazākus nodokļus, lai paceltu mazo un vidējo biznesu tikai šie partijnieki aizmirst to, ka mēs dzīvojam ne vairs PSRS bet citā formācijā, kura bija arī cariskajā Krievijā
kad ražošana, tirdzniecība , pakalpojumi utt - ir pakļauti spiedienam no starptautisko augļotāju mafijas, kuri salīdzinoši civilizētā veidā - veic reketu pret pārējiem tirgus dalībniekiem un ievāc sev "virsvērtību"
Tā no Latvijas gada laikā bankas iekasā pa pusmiljardam euro - tas tāds neliels piemērs otrs piemērs - "valsts līmeņa OIK" blēdība, kur katrs Latvijas iedzīvotājs spiests to apmaksāt skatoties šos piemērus - citiem tirgus dalībniekiem arī rodās apetīte - kā salīdzinoši viegli un bez piepūles iegū piķi
tikai cik mēs LV esam spējīgi ko mainīt, jo tagad pakļaujamies monstram ES veidolā ar tās likumiem, noteikumiem ne pa velti briti paņēma pēdu no ES +LV īpatnības , kas nav ne LT ne EE, smacē nost šeit visus un visus bet no otras puses - nas bjut - mi krepčajem, kaut kā tā
PhotoMaster:Cukurfabrikas arī tie blēži nolikvidēja, kopā ar neskaitāmām darba vietām!
Vienīgais, par ko škrobe, ka tiem mistiskajiem blēžiem rokas bij par īsu, līdz photomasteram netika... lai gan, ja papētītu, gan jau izrādītos, ka photomasters pats to blēžu pusē.
Schneider:Cukurfabrikas nolikvidēja pircēji, izvēloties lētāko poļu cukuru.
Tam bija sava ietekme, bet ne tamdēļ nolikvidēja. Samaksāja labas kompensācijas, lai aizklapē un eiropas cukurfabrikas varētu ieņemt Baltijas tirgus nišu! Mēs latvieši, kā kalpu tauta vienmēr esam bijusi un tāda arī paliksim, svešiem kungiem dirsas laizīsim! Pēc 1941. gada deportācijām, kad lielāko daļu no latviešu inteliğences izveda vagonos uz Sibīriju, šeit palika vairums stukači, nodevēji un liekuļi, kuri strādāt negribēja. Tad nu arī viņi tika pie varas un pēc PSRS sabrukuma, visu prihvatizēja, pārdeva vai nolikvidēja!!! Pēc tam aiz "ņehuij darīt" un varas kāres, iesaistījās politikā, kur arī sēž šo baltdien, turpinot iznīcināt tautu!
PhotoMaster:[/cite .....................Mēs latvieši, kā kalpu tauta vienmēr esam bijusi un tāda arī paliksim, svešiem kungiem dirsas laizīsim!................
Ar tautu mums viss ir kārtībā.
1)Varbūt nezini, ka pasaulē ir vairāki tūkstoši tautu. Apmēram divi simti no tām ir spējušas nodibināt savas valstis. Jau esam līderos! 2)Pēc ANO tautas attīstības indeksa esam pirmajā piecdesmitā, kaut gan mūsu valstij ir tikai 100 gadu. Pārspējam daudzas krietni senākas tautas un valstis. Izcili! 3) Ar pāris miljoniem iedzīvotāju esam ieņēmuši un noturam teritoriju, kas ir tikpat liela kā Holande un Beļģija kopā, bet kur ir par kārtu lielāks iedzīvotāju skaits. Fantastisks sniegums! 4) Ir krietni lielākas tautas par mums, kurām nav un varbūt nekad nebūs pašiem savas valsts (pavisam svaigs ir Katalonijas piemērs) Bet mums ir! 5) Ar izcilu meistarību, gudrību un varonību esam izmantojuši abas vēsturiskās izdevības radīt savu valsti. Neko pielikt, neko atņemt.
Es nerakstu to visu, lai Tev kaut ko pierādītu. Esmu pārliecināts, ka turpināsi kaisīt sev pelnus uz galvas un celt paniku. Rakstu tāpēc, ka ja nu gadījumā Tev ir bērni, kuriem Tu arī potē visu šito lūzerismu, tad tur gan iznāks tie kalpi, par kuriem Tu te visu laiku runā.
Amizanti, ka šitie tautas aizstāvji, kas saka - tautai ir slikti, tauta tāda, tauta šitāda - kad vaicāti - kas tev ir slikti, kāpēc tu tāds un šitāds -saka - nu, man jau nē, uz mani jau tas neattiecas, bet TAUTA...
Kas tad ir tā tauta, kurai sevi, pa lielam, nepieskaita teju neviens čīkstulis?
versatile:Amizanti, ka šitie tautas aizstāvji, kas saka - tautai ir slikti, tauta tāda, tauta šitāda - kad vaicāti - kas tev ir slikti, kāpēc tu tāds un šitāds -saka - nu, man jau nē, uz mani jau tas neattiecas, bet TAUTA...
Kas tad ir tā tauta, kurai sevi, pa lielam, nepieskaita teju neviens čīkstulis?
Versatile! Tu laikam esi no mākoņiem nokritis vai dzīvo izolētā leiputrijā! No valsts ir aizmukuši teju 500 000 iedzīvotāju un turpina to masveidā darīt! Viss kārtībā ko? Vai domā, ka viņi visi ir lohi?
PhotoMaster:[/cite .....................Mēs latvieši, kā kalpu tauta vienmēr esam bijusi un tāda arī paliksim, svešiem kungiem dirsas laizīsim!................
Ar tautu mums viss ir kārtībā.
1)Varbūt nezini, ka pasaulē ir vairāki tūkstoši tautu. Apmēram divi simti no tām ir spējušas nodibināt savas valstis. Jau esam līderos! 2)Pēc ANO tautas attīstības indeksa esam pirmajā piecdesmitā, kaut gan mūsu valstij ir tikai 100 gadu. Pārspējam daudzas krietni senākas tautas un valstis. Izcili! 3) Ar pāris miljoniem iedzīvotāju esam ieņēmuši un noturam teritoriju, kas ir tikpat liela kā Holande un Beļģija kopā, bet kur ir par kārtu lielāks iedzīvotāju skaits. Fantastisks sniegums! 4) Ir krietni lielākas tautas par mums, kurām nav un varbūt nekad nebūs pašiem savas valsts (pavisam svaigs ir Katalonijas piemērs) Bet mums ir! 5) Ar izcilu meistarību, gudrību un varonību esam izmantojuši abas vēsturiskās izdevības radīt savu valsti. Neko pielikt, neko atņemt.
Es nerakstu to visu, lai Tev kaut ko pierādītu. Esmu pārliecināts, ka turpināsi kaisīt sev pelnus uz galvas un celt paniku. Rakstu tāpēc, ka ja nu gadījumā Tev ir bērni, kuriem Tu arī potē visu šito lūzerismu, tad tur gan iznāks tie kalpi, par kuriem Tu te visu laiku runā.
Nekādas skumjas neizjutu... Zeme pārveidojas nemitīgi. Kontinenti dalās un pārvietojas. Pirms 4,5 miljardiem gadu viss bija radioaktīvs. Tagad varam tikai priecāties, ka vairums radiaktīvo elementu ir sabrukuši, toties te dzīvojam mēs!