Nu labi, no LELB izmestie, ja tas maina būtību. Lēvalds vispār ir multikonfesionāls pedofils, kurš sākumā bija katoļu mācītājs, bet Pujāts pamanīja ko šaubīgu viņa uzvedībā un patrieca no katoļu baznīcas, tik nez kādēļ Vanagam vajadzēja to nešķīsteni paņemt pie sevis, kaut arī Pujāts par viņu bija brīdinājis. Tagad jau miris, ja tik jaunos gados, tad laikam Tas Kungs būs savu noklīdušo avi (paklīdušo āzi) nosūtījis uz elli.
"Saimnieces" viņiem bijušas visos laikos, bet tagadējā mācītāju paaudze piecieš arī baumas par to, ka mēdz iepriecināt noskumušās draudzes avis, kurām vīri tālu peļņā devušies...
PS es tikai tagad uzzināju, ka vaditājs tur ir Zufars Zainuļins viņiem ir arī savs drošības dienests, viens tāds kadrs ar Dimu pie manis ar bija atnācis un pratināja
Kā,kaut ko tik stulbu var pateikt : "Irbe arī atklājis, ka sākotnēji viņu Dievam ''pievērsusi'' maza meitenīte, kura lidostā viņam paziņojusi, ka ''Jēzus tevi mīl'', pēc kā hokejists sācis raudāt. Tad bērns aizvedis Irbi pie saviem vecākiem, kuri viņu iesaistījuši savā draudzē un tur latvietis varējis ''izraudāt visas savas sāpes un grūtības''. Irbe ir pārliecināts - mazā meitenīte patiesībā bijis pats Dievs! "
Neticu,ka ko tādu var pateikt garīgi vesels cilvēks.Piedod Schneider,ka es tik skarbi izsakos par Taviem domu biedriem
Joli, iedomājis, cik reizes, vārtos stāvot, viņš saņēmis dažāda veida triecienus! no tā intelekts, protams, ka cieš, turklāt, diza via paralēli viņš vingrināja smadzenes, ik rītu rēķinot diferenciālvienādojumus vai mācoties somu un igauņi valodas. Tā ka, viņa ticība var būt patiesa.
Nu paga, paga, tagad arī es piekrītu, ka viņš ir sagājis sviestā, ja iestājies sektantos un Dievu redz katrā reliģisko jebanātiķu aģitatorā. TVneta linkā par to nekas nebija teikts. Ja par jumta aizbraukšanu liecina tikai ticīga sieva, tad domāju, ka mums visiem vecvecāki tādi ir bijuši.