Tipveida dzīvoklīša nelielajā vannas istabā man pie griestu plaukta pieskrūvētas šādas ap 30 cm platas "autotumbiņas" . Retajām reizēm, kad gribas pakaifot vannā mūzikas pavadībā, vai vienkārši rīta steigā pie bārdas kasīšanas, paklausīties ziņas- pilnīgi pietiek. Tikai nevar aizmirst pārslēgt istabā pastūzi uz otru izeju un pieregulēt atbilstošu skaļumu, citādi sievas burkšķēšana par trako trobeli istabā neizbēgama...
PS lai gan daži saka 10:36 osscar: ko tur fanot par to marantz ? tik cik smuks interjera priekšmets - tranzistoru ērassākuma verķis - liels thd un im kropļojumi tikai 20W izejā...you tube jau ir labākais lai novērtētu skanējumu
PS neliels apgreids skan labāk nekā S30, protams akustiskā slodze nav tik liela https://youtu.be/RBe5zI_mcPI
pagaidām tavā kolekcijā nav nekas, kas būtu spējīgs skanēt. Prikolu filmēšanai jā, atribūtikas netrūkst
Tipveida dzīvoklīša nelielajā vannas istabā man pie griestu plaukta pieskrūvētas šādas ap 30 cm platas "autotumbiņas" . Retajām reizēm, kad gribas pakaifot vannā mūzikas pavadībā, vai vienkārši rīta steigā pie bārdas kasīšanas, paklausīties ziņas- pilnīgi pietiek. Tikai nevar aizmirst pārslēgt istabā pastūzi uz otru izeju un pieregulēt atbilstošu skaļumu, citādi sievas burkšķēšana par trako trobeli istabā neizbēgama...
klaidoņa gados, man dežūraparatūra bija radio magnetola, auto tumbiņas, barošanas bloks un Šilelis teļuks .... viss kopā ar pārējo iedzīvi sagāja palielā sporta somā ....
varbūt kaut kad atkal ķeršos pie tehnikas tirgošanas tad visu varēs notirgot un nopirkt 1 komplektu bet labu galvenais nopirkt tā, lai ar peļņu pārdotu, kaut 10 euro nopelnītu
tikai tagad tāds joks, ka nākuši klāt 1)ebay 2)Made in China lētuči
kaut kas tads ir bijis drusku klausīšanai youtu.be... un kā sak a- bezkompromisu komplekts mazai istabiņai man pietiktu ar 1 pastūzi no tā komplektiņa youtu.be...
Bet bija , kas kādreiz ar visādiem draņķiem, tjipa 'Vesna" klīda apkārt, klausoties vēl draņķīgākus ierakstus.... Uzbekijā, kinoteātros, bija ierasta lieta , indiešu filmu laikā ierakstīt pārnēsājamajos kasetniekos muzonu ..... Latvijā laukos , vakaros vazājās ar vefiņiem uz rokas, ar draņķīgi skanošu kādu vācu, poļu, vai Luksemburgas staciju ....
Baisie ledusskapji. Es gan par to skaņu neesmu tik lielā sajūsmā. Savulaik tāda izmēra skandas taisīja, lai no salīdzinoši mazām jaudām dabūtu lielu tesienu, tagad ticams, ka kaut kas šāds varētu spēlēt labāk - www.genelec.com...
= daudz maz sakarīgs , vecus dzelžus cienoša jaunieša komplektiņš .....
tas tā piemēram
tas man par dārgu, sanāk tik vienai istabai. mums ar Māra 20W radio + pastiprinātāju, + priores skaļruņiem un nu manis pirkto sabvūferi būs daudz labāks skaņas pārklājums. Ar tiem 20W tiek darbinātas astoņas vidējo joslu tumbas divās istabās, katrā tumbā ir astoņi skaļruņi + pīkstulis. un kaut kāds pārslēdzams astoņpozīciju filtrs, ja nu vidējās frekvences jāpagriež klusāk. Virsū rakstīts- ''handMade'' un ''Philips''.
Turklāt, man patīk, ja tumbas ir daudz un nelielas, nevis divas lielas. Kad eju cauri amfilādei, skaņa visu laiku apomēram viena skaļuma. kas ir svarīgi lai nezaudētu ne takti no kāda govīm tīkama klasikas skaņdarba.
Jolan:Es vienmēr domāju,nahren tas rādžiņš ir vajadzīgs?
mājiens bija uz stiprekli, bet tas pārdodās komplektā ar rā'džiņu. Rā'džiņš nav obligāts , kaut reizēm noder. Man fazendā vasarā reizēm skan no rīta līdz vakaram, fonam, gan mūzika skan, kad neko konkrētu negribās, gan momentiem ziņas paklausos.