forum.gif
Dzest!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.lv forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Dzest!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.03.10 19:23 labots
 citēt
Dzest!
Publicēts: 07.03.10 19:34 labots
 citēt
windoze un PS4 protams legāli?

Nu jā, cik saprotu, tad softs, ja nav uzreiz ar dzelžiem pirkts enīvej kļūst par nelegālu...
Publicēts: 07.03.10 19:47
 citēt
imgfoto:

Nu jā, cik saprotu, tad softs, ja nav uzreiz ar dzelžiem pirkts enīvej kļūst par nelegālu...

kādas muļķības! :amazing:
Publicēts: 07.03.10 20:02
 citēt
imgfoto:windoze un PS4 protams legāli?

Legālu PS4 par TĀDU cenu????
Publicēts: 07.03.10 20:10
 citēt
uljens:
imgfoto:

programmatūras licences nevar pārdot tālāk, softu pirms tam palietojot. Tā ka pat neiedziļinoties cenās - var pārāk neiespringt, jo ps4 šajā gadījumā tas pats, kas piratebay.org
Publicēts: 07.03.10 20:16
 citēt
Es loti atvajnojos, es Jums netrauceju?:face-wink:

Es pardodu datoru, nevis programas :face-wink:

Varbut var iztikt bez spama?
Publicēts: 07.03.10 20:17
 citēt
ritikoff:Es loti atvajnojos, es Jums netrauceju?:face-wink:

Tieši tā, tapēc neraksti ka ir PS4 un win 7 kureiem Tev licenzes viss ticamāk nav :D:D:D
Publicēts: 07.03.10 20:19
 citēt
ak34:
uljens:

programmatūras licences nevar pārdot tālāk, softu pirms tam palietojot. Tā ka pat neiedziļinoties cenās - var pārāk neiespringt, jo ps4 šajā gadījumā tas pats, kas piratebay.org

A programmatūras licence driikst mantot ?

es tachu tev varu pardot dzelzi par 4k, lai arii taa vertiiba ir ap 300 ls ... tas tachu tevi pechaak nepadaraa par nelegaalu licenzzu lietotaaju ... ?

vai es kljuuudos ?
Publicēts: 07.03.10 20:26
 citēt
Softa legalitāti apliecina instalācijas disks + pirkuma dokuments (jur.pers. PPR ar rekvizītiem). Par testamentu nekas nav teikts. BET čekā neprasa fiziskas pers ID. Tā ka nelaiķa opīša čeks derēs, tik saki, ka pats pirki.:face-devil-grin:
Publicēts: 07.03.10 20:29
 citēt

Ja rēķina pēc piedāvāto preču cenām, tad tas varētu būt nevisai legāls softs ar portatīvo "bonusā".:face-grin:
Publicēts: 07.03.10 20:33
 citēt
Elmarss:Softa legalitāti apliecina instalācijas disks + pirkuma dokuments (jur.pers. PPR ar rekvizītiem). Par testamentu nekas nav teikts. BET čekā neprasa fiziskas pers ID. Tā ka nelaiķa opīša čeks derēs, tik saki, ka pats pirki.:face-devil-grin:

instalacijas diskam diezvai ir kaada buutiska loma legalitaatee, es domaaju ka cheks vai pavadzime ...

patiesiibaa dikti iznteresants jautaajums: cienitais ak34 vareetu zinaat

Ka es kaa sia varetu parnjemt no onkulja X kursh ir ka privaata persona laptopu kopaa ar dazzadaam legalaam Licenzeem ...

Jo Onkuls X pat nevar reikjinu izrakstiit par 0,00 santiimiem ... nuuu tobish ja abi ir jurisdiskas peronas pastaav iespeejam ztdot at nullto pavadziimi ...

vai es kljuudos ?
Publicēts: 07.03.10 20:39 labots
 citēt
Ir disks ar, izņemot corp licenzes, kam diska nafff, windai OEM arī uzlīmi vajag.
Publicēts: 07.03.10 21:04
 citēt
spaiks:

Tieši tā, tapēc neraksti ka ir PS4 un win 7 kureiem Tev licenzes viss ticamāk nav :D:D:D

Varbut vispar neraktit kas ieksa, kads cietais vairam?

Saja sadala man liekas ir PERK/PARDOD nevis Diskusijas:face-wink:

Varbut pietiek spamot?
Publicēts: 07.03.10 21:06
 citēt
Zirgucs, trešās puses softa licences parasti nevar nopirkt no gala lietotāja - vienalga fiziska vai juridiska persona. Programmatūrai parasti tirgo licenci lietot konkrētam pircējam. Formāli skatoties - nopirkt var datoru lietotu datoru, bet programmas vai nu jāpērk no jauna vai jālieto tās, kas ir pašam, ja licence to atļauj
Publicēts: 07.03.10 21:25
 citēt
ritikoff:
spaiks:

Varbut vispar neraktit kas ieksa, kads cietais vairam?

Saja sadala man liekas ir PERK/PARDOD nevis Diskusijas:face-wink:

Varbut pietiek spamot?

Gluži vai gribas kaut ko piespamot, bet nezinu ko :cry:
Publicēts: 07.03.10 21:30
 citēt
Toč jāpaspamo kaut kas beztēmā, lai ritikoffs atkal satrakojoas un sasola mums visiem spameriem pa muti :exciting:
Publicēts: 07.03.10 21:32
 citēt
ak34:
uljens:

ne jau par to stāsts - nav jau minēts, ka tās ir OEM licences , kuras nāk komplektā ar pirkto datortehniku (parasti attiecas tieši uz MS produkciju), vot par PS nezinu, kā tur ir, ja es kā fiziska persona esmu nopircis, vai tad nevaru arī šo licenci pārdod, ja reiz vairs neizmantoju ( pie dzelža takš nav piesieta) :what:
Publicēts: 07.03.10 21:32
 citēt
ak34:Zirgucs, trešās puses softa licences parasti nevar nopirkt no gala lietotāja - vienalga fiziska vai juridiska persona. Programmatūrai parasti tirgo licenci lietot konkrētam pircējam. Formāli skatoties - nopirkt var datoru lietotu datoru, bet programmas vai nu jāpērk no jauna vai jālieto tās, kas ir pašam, ja licence to atļauj

Heh. Savulaik bankas un Lattelecoms bibliotekām vecus kompjus dāvināja... Tak softs tai mēslā bij jauns, retail un aš pa 700 lašiem. Pa to naudu jaunus kompjus ar OEM softu varēja nopirkt....:face-grin:
Publicēts: 08.03.10 02:42 labots
 citēt
ak34:

Var gan - pārdot, dāvinat, atdot Adobes programmatūras licences (ar šādiem tādiem izņēmumiem - Educational versijas).
Tikai process saucas LICENSES TRANSFERS (tas gan ir nedaudz pinkerigi un laikietilpigi).
Te var izlasīt.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

License transfer policy

Adobe allows individuals or businesses to transfer an Adobe product license to another individual or business following the sale or donation of the license.
If you transfer a license for a product suite, then the license applies to the entire suite of products. Individual products within a product suite are not eligible for a transfer of license.
Educational versions of Adobe products are not eligible for a transfer of license.
The transfer of a license includes all versions of that product. If you sell or donate your registered copy of an Adobe product license, then you transfer your rights to all versions of that license as well.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

kb2.adobe.com...

Un Adobe nav vienigā kura ļauj vekt LICENSES TRANSFERU citam lietotājam.
Te par piemēru "Ableton" var palasīt sadaļu - I am interested in buying a used copy of Live. What do I need to know?
www.ableton.com...
Publicēts: 08.03.10 07:33
 citēt
griezite, šito nezināju. liekas ka kādu laiku atpakaļ tā nebija.
Publicēts: 08.03.10 07:41 labots
 citēt
O, tad super!:)
Ritikov, Tev tas PS4 legāls ir? Ja jā, tad ņemu nekavējoties!:D
p.s. pie reizes lēnām tirgoju legālu CS4 par 150 lašiem...:D:D:D
Publicēts: 08.03.10 07:51
 citēt
imgfoto:O, tad super!:)
Ritikov, Tev tas PS4 legāls ir? Ja jā, tad ņemu nekavējoties!:D

Re kā, spama rezultātā interese par to buuku sakāpa nebijušos augstumos...:face-grin:
Publicēts: 08.03.10 14:55
 citēt
Un aiziet vairāksolīšana :)
Publicēts: 08.03.10 15:58
 citēt
Mna liekas ka ta jau cena loti pievilciga, bet ja prot runat tad var ari sarunat gan jau kko:face-wink:
Publicēts: 09.03.10 12:36
 citēt
visas programmas jau var būt arī triāla versijā 30dienu licenze :D tā kā ja nenopirks 30dienu laika paliksiet bez programmām :D
Publicēts: 09.03.10 12:38 labots
 citēt
:face-wink:
Publicēts: 09.03.10 12:41 labots
 citēt
:face-wink:
Publicēts: 16.03.10 12:02
 citēt
Veljoprojam aktuali!:face-wink:
Publicēts: 16.03.10 13:12
 citēt
Manuprāt baigi o.k. piedāvājums. :) Vajadzētu man portatīvo, pats apdomātu, vai neņemt šo.
Publicēts: 16.03.10 13:20
 citēt
Nu ja ir reala interese tad var diskutet pa cenu :)
Publicēts: 16.03.10 13:27
 citēt
ritikoff:Nu ja ir reala interese tad var diskutet pa cenu :)

250 un ņemu šodien, bez skatīšanās, bet ar piegādi mājās. Ja ne - tad ne. Un neizvēršam diskusiju.
Publicēts: 16.03.10 13:28
 citēt
pa 275ls var atbraukt pakal pats....:face-wink:
Publicēts: 16.03.10 14:10
 citēt
ritikoff:pa 275ls var atbraukt pakal pats....:face-wink:

Ja ne, tad ne. Piegāde (Pārdaugavā) ir obligāts nosacījums.
Publicēts: 16.03.10 14:13
 citēt
Opciju PZ izmantot iemacies!

Dators atrodas Pardaugava, ta ka ja velies pist galvu del kapeikam dari to, un mekle ko lidzigu ja spesi atrast par tadu cenu un tada stavokli!

Man krizes nav, un 275 loti adekvata cena! :face-wink:
Publicēts: 16.03.10 17:02
 citēt
ritikoff:Opciju PZ izmantot iemacies!

Dators atrodas Pardaugava, ta ka ja velies pist galvu del kapeikam dari to, un mekle ko lidzigu ja spesi atrast par tadu cenu un tada stavokli!

Man krizes nav, un 275 loti adekvata cena! :face-wink:

Kaut kā neesmu pieradis, ka ar mani runā, izmantojot šādu oligofrēnisku pusaudžu terminoloģiju, tādēļ deal's nenontiks. Bye!
Publicēts: 16.03.10 17:04 labots
 citēt
Dzest!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Atbalsta:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (32):