forum.gif
fotoklase Jelgavā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.lv forums / diskusijas / fotoklase Jelgavā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.10 23:01
 citēt
Maris:pierunājiet j.u.

tas tiešām būtu pierunāšanas vērts
Publicēts: 08.02.10 23:18
 citēt
šaubos vai daļa rīdzinieku būtu gatavi j.u. komentāriem :) Marim lekcijas neīstajā laikā. ne ta uz florbolu tikt ne ta padarboties maksī :)
Publicēts: 08.02.10 23:26
 citēt
a kas ir j.u.!?!?!??!?!

vesrsatile, re .... ir la4i, es un tu ... veel 4to no riigas un VOLA ..... pusotra lata no gjiimja par celju;-))))

La4i, a kapec ar taveejo ne maneejo?!!?!?
Publicēts: 08.02.10 23:28
 citēt
dansig, ideja nav slikta. megastress beidzas 24.feb, pec tam nje problema. ar busu gan lauzh...
Publicēts: 09.02.10 00:23
 citēt
Grr, žēl, ka man pirmdienu vakari līdz marta sākumam aizņemti... :face-sad:
Mara lekciju dēļ būtu gatava braukāt uz Jelgavu :)
Publicēts: 09.02.10 00:56
 citēt
versatile, nu es ari garak ka pec 20taa nevaru startet ......

ERA , a ko dari pirmdienas?!!!?!!?
Publicēts: 09.02.10 01:00
 citēt
dansiga:ERA , a ko dari pirmdienas?!!!?!!?

Man pirmdienās knibināšanās kursi :grimace:
Publicēts: 09.02.10 01:02
 citēt
es labprāt... :shame:
Publicēts: 09.02.10 01:02
 citēt
Nez, vai man tie kursi ko līdzētu?
Varētu jau pavizināties, ja labā kompānijā. Tikai manā mašīnā:)
Publicēts: 09.02.10 01:05
 citēt
Droperidol, ok tavaa .. KAA man patiik, ka mani kads ved ..... tad var atslaabt un kaadu brut/belzam iedzert ;_)))))) .. U tici man 0 tev arii tie kursi kaut ko liidzes ;-)))0
Publicēts: 09.02.10 01:12
 citēt
Domā, man vēl nav par vēlu sākt kaut ko apgūt? OK, jāpadomā par to. Tikai tie laiki nav labi, uz 16.00. tā pagrūti izrauties, bet 19.00-21.30. jau pārāk vēls - ja atpakaļ pa taisno, mājās ap 22.30, ja caur Rīgu -23.00. Drīzāk jau būs jādomā par tiem 16.00, kaut arī 14.30. pazust no darba ir diezgan bezkaunīgi:)
Publicēts: 09.02.10 01:14
 citēt
droperidol, NEEEEE ... tikai uz 19tiem!!!! nu un KAM tev tas 21;30 ir par veelu!?!?!??!?
Publicēts: 09.02.10 01:15
 citēt
mazi bērni mājās gaida!!!
Publicēts: 09.02.10 01:17
 citēt
Droperidol, ooo .. aaa .. tieshaam!?!?!?! tiesham esi viens no tiem retajiem teeviem, kas baro bernu ar kruuti!?!?!!?;-ppppp
Publicēts: 09.02.10 01:17
 citēt
Īsti nesapratu - vai katru pirmdienu un otrdienu? un cik mēnešus?
Publicēts: 09.02.10 01:18
 citēt
dansiga:Droperidol, ooo .. aaa .. tieshaam!?!?!?! tiesham esi viens no tiem retajiem teeviem, kas baro bernu ar kruuti!?!?!!?;-ppppp

Par šādu tekstu mana doktorantūras vadītāja no manis atrāvās ne pa jokam, kad ņēmu akadēmisko bērna kopšanai:)
Publicēts: 09.02.10 01:22
 citēt
droperidol , oi .... ja es pirms hiis fraazes butu zinaajusi, ka tu esi beidzi doktorantuuru .. es pievaldiitos ...... U N... neskatoties ne zu doktorantuuru ne dirperidolu ne narkozeem ..... iet pacilaat magjistra darba chupinju ;-)
Publicēts: 09.02.10 01:26
 citēt
:D tā arī nesaprotu, cik ilgi būtu jābraukā?
Publicēts: 09.02.10 01:34
 citēt
tikai un vienigi 19os... i tas jau nepieklajigi agri.
Publicēts: 09.02.10 09:06
 citēt
dansiga:a kas ir j.u.!?!?!??!?!

vesrsatile, re .... ir la4i, es un tu ... veel 4to no riigas un VOLA ..... pusotra lata no gjiimja par celju;-))))

La4i, a kapec ar taveejo ne maneejo?!!?!?

Tapec, ka manaa eertaak (auto bik lielaaks), pateerinjsh, domaaju tocj mazaaks, tape ka man patiik pasham buut situaacijas noteiceejam..
Publicēts: 09.02.10 11:36
 citēt
Mārim
gribētu precizēt - vai nodarbības vienam kursantam ir divas reizes nedēļā (pirmdien UN otrdien), jeb vienu reizi nedēļā ar izvēli pirmdien VAI otrdien?
Publicēts: 09.02.10 11:49 labots
 citēt
Vienu reizi nedēļā. 3 akadēmisko stundu garumā - ar izvēli sākt 16.00 vai 19.00 (ja piesakās negaidīti daudz, tad arī otrdien) - grupas mazas, ideālajā variantā 6... max 9 cilvēki

laika sadalījums aptuveni 1/3 jaunā viela (kameras/optikas valdīšana, attēla būve, pēcapstrāde), 1/3 mājasdarbu analīze (redzama visiem monitoros, lai ir iespēja ''ņemt'' no citiem), 1/3 vēsture, aktualitātes, šis tas par kultūras vidi kā tādu, pļāpas

tiem kas zinībās apsteidz citus, iespēja, telpas otrā galā, ņemties ar mājasdarbiem.

mācību sadalījums pusgados (pusgada pirmajā stundā uzdod 5 uzdevumus visam pusgadam) - pusgada beigās skate.
4 uzdevumi ļoti konkrēti no izpildījuma viedokļa un attēla uzbūves (dažādi) - visi uzdevumi absolūti brīvi no idejiskās informācijas, kuru attēli nes, puses.

kopējais nodarbību garums - vidusskolniekiem, studentiem 4 mācību pusgadi (šis pirmais, iekavētais ievilksies līdz Jāņiem) - aktīvās mācības beigušajiem 2 pusgadi + vēlāk papildgrupa ja būs ''luste''.
Publicēts: 09.02.10 11:50
 citēt
iesaku sākt ātrāk - pēcpusdienas grupa vienmēr kabina tiem kas atnāk vakarā bez mazākām enerģijas pazīmēm...
Publicēts: 09.02.10 12:02
 citēt
ā, nu tagad skaidrs viss interesējošais. :) that's nice. kurš no rīgas brauks pirmdienās uz septiņiem? piesakos mašīnā (mešanai par benžu un sēdvietas deldēšanai)!
Publicēts: 09.02.10 12:49
 citēt
Kas Tev tās par studijas zipenēm - Walimex vai? ...
Ak tā - kāda programma Tavai skolai? Labprāt palasītu, ko mācīsi par foto - vismaz tādu kā satura rādītāju redzētu ... :)
Un vēl - grāmatiņu par foto uzrakstīji? ... :)
Publicēts: 09.02.10 13:04
 citēt
Vilberto:Kas Tev tās par studijas zipenēm - Walimex vai? ...
Ak tā - kāda programma Tavai skolai? Labprāt palasītu, ko mācīsi par foto - vismaz tādu kā satura rādītāju redzētu ... :)
Un vēl - grāmatiņu par foto uzrakstīji? ... :)

lampas raibu raibās - uz vienas ir arī uzraksts Walimex - visas ķīniešu ar to bēdīgo bowens baijoneti - 15-500Ws

programma arī ir /grāmatiņa par foto/ - atticīgi ir tikai viens veids kā to (pa daļām katru nedeļu) ieraudzīt
Publicēts: 09.02.10 13:10
 citēt
Maris: programma arī ir ...
hehe - ak tad programmiņu un grāmatu neizplati - tikai studentiem ... par ko Tu šaubies? ... ;) ... Mārim Kundziņam ir izdota grāmata - Dabas formu estētika un daļa no viņa pirmā fotokursa ir tajā izlasāma ... ;)
Publicēts: 09.02.10 13:14
 citēt
Vilberto:daļa no viņa pirmā fotokursa ir tajā izlasāma ... ;)

izklausās diez gan nožēlojami... nu, es tad labprātāk izvēlētos izlasīt to grāmatiņu, nevis ietu klausīties to kursu. starp citu, to Kundziņa grāmatu jau divreiz esmu izlasījis. Var teikt, ka divreiz esmu noklausījies viņa pirmo kursu?! :D
Publicēts: 09.02.10 13:14
 citēt
Vilberto:
hehe - ak tad programmiņu un grāmatu neizplati - tikai studentiem ... par ko Tu šaubies? ... ;) ... Mārim Kundziņam ir izdota grāmata - Dabas formu estētika un daļa no viņa pirmā fotokursa ir tajā izlasāma ... ;)

nu ta samaksaa 12x n meneshi un buus tev arii programminja
Publicēts: 09.02.10 13:19
 citēt
Hmm, izskatās, ka tie kursi vairāk uz skolniekiem/studentiem orientēti...
Publicēts: 09.02.10 13:21
 citēt
ivog:Hmm, izskatās, ka tie kursi vairāk uz skolniekiem/studentiem orientēti...

gribētos domāt (cerēt), ka drīzāk - skolniecēm/studentēm. :) kompānija atsver visus trūkumus, dažreiz arī plusus.
Publicēts: 09.02.10 13:22
 citēt
Vilberto:

Nē man programma ir kā metodiskais plāns ar uzdevumiem kurš ilustrēts ar divu ābeču patiesībām - tātad absolūti savādāka par M. Kundziņa izdevumu ar ļoti interesanto sākumu.

Kāpēc nav plauktos? Man taču nav problēmu ar paškritiku.
Publicēts: 09.02.10 13:26
 citēt
Maris::( varētu pat teikt, ka vēl trakāk - pirms A vēl noskaidro kam burti vajadzīgi - katrā nodarbībā (lai nav garlaicīgi) jau pagrābj ar no augstiem plauktiem, bet nu tā pamatviela jāapgūst, nekodarīt. Nu Kuldīgā, kad mācīju pēcskolas vecuma interesentus, tad tur liela daļa nāca kā uz klubu vai šovu - bija jautri, bet ar mājasdarbiem šie nepārspīlēja

zagaja:Pilnīgi gribas pieteikties!

cik ta tur tā darba :)

Pag, tā bija mācīšana? Man gan izskatījās, ka tur tur meņģējies ap skolotājām.:face-grin::face-grin:
Publicēts: 09.02.10 13:37
 citēt
rupucis:
Maris::( varētu pat teikt, ka vēl trakāk - pirms A vēl noskaidro kam burti vajadzīgi - katrā nodarbībā (lai nav garlaicīgi) jau pagrābj ar no augstiem plauktiem, bet nu tā pamatviela jāapgūst, nekodarīt. Nu Kuldīgā, kad mācīju pēcskolas vecuma interesentus, tad tur liela daļa nāca kā uz klubu vai šovu - bija jautri, bet ar mājasdarbiem šie nepārspīlēja

cik ta tur tā darba :)

Pag, tā bija mācīšana? Man gan izskatījās, ka tur tur meņģējies ap skolotājām.:face-grin::face-grin:

nevar būt :D :D :D
Publicēts: 09.02.10 13:40
 citēt
Maris: nevar būt :D :D :D

Kā ta ne Pavasaris tak bija.:face-grin::face-grin:
Publicēts: 09.02.10 13:42
 citēt
rupucis:

drīz atkal būs... :)
Publicēts: 09.02.10 13:43 labots
 citēt
rupucis:

redzēji ko tādu?:

img.fotoblog.lv...

:D

manlieks pārspīlē :) + vēl /ap skolotājām/... nu netak
Publicēts: 09.02.10 14:15
 citēt
Maris:manlieks pārspīlē :) + vēl /ap skolotājām/... nu netak

ko tur pārspīlēt, viena no pulciņa dalībniecēm ir stāvoklī. fakti runā paši par sevi :face-grin::face-grin:
Publicēts: 09.02.10 15:21
 citēt
Maris:

redzēji ko tādu?:

img.fotoblog.lv...

Pašam nezinko sapūstu ausīs, ne tā vien uzvestos! :)

img.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.02.10 15:23
 citēt
wou! no sirds apsveicu! tas jau priecīgs notikums, bet šādā stāvoklī tomēr nenonāk fotokursu rezultātā :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Atbalsta:

Forum saīsnes:

Meklēt